Takläggning med

betong- och tegeltak

Det ska vara enkelt att byta tak. När du anlitar 08 tak & plåt AB så kan du räkna med ett professionellt bemötande av vår kunniga personal. Boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer vi ut till er och mäter taket och lämnar pris direkt på plats.

Behöver du takläggning nu? Tveka inte att kontakta oss!

Takläggning med minst 5 års garanti

Ett tryggt takbyte

08 tak & plåt AB består av takläggare med mångårig erfarenhet och med bred kompetens inom takbranschen. Varje takläggning är unik och kräver en viss typ av expertis som vi erhåller. Nöjda kunder är vårt högsta prioritet på 08 tak & plåt AB, därför avslutar vi alltid våra takarbeten med att våra takläggare går igenom hela takarbetet med dig. Vi gör detta för att säkerställa ett väl utfört arbete. Vi lämnar också omfattande garantier på både montage och material.

Betongpannor

Betongpannorna är det absolut vanligaste takmaterialet i Sverige då det passar utmärkt i våra väderförhållanden. Betongpannorna är tillverkade av sand, cement och vatten och finns i en rad olika färger. Vi använder oss av Benders som leverantör till alla våra betongpannor.

Lertegel

Lertegel är ett levande naturmaterial som har fungerat i tusentals år. Det positiva med lerteglet är framförallt att de har lång livslängd och låter taket andas.

Kontroll och garanti

Under arbetets gång fyller våra utbildade takläggare i en egenkontroll för att säkerställa att vår höga standard hålls. Kontrollen ger oss en uppfattning av det arbetet som utförts och det är även datumstämplat. Du erhåller en kopia av kontrollen som en av yrkesmännen kommer lämna över till dig. Garanti bevisen skickas ut till dig separat.

Vad våra kunder tycker

Takrenovering Södertälje
5/5

Super nöjd med mitt nya tak. bra kundkontakt.   Samt ett bra pris.

Johan Olsèn

Södertälje

Takläggning Järna
5/5

Kanon utfört arbete är mycket nöjd med allt. Priset, utförandet och kommunikationen.

Birgitta Fredriksson

Järna

Takomläggning Stockholm
5/5

Mycket bra företag snabba tydliga från offert till utförande och ett trevligt bemötande.

Tor Ohlsson

Stockholm

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök.
Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.

Begär kostnadsfri offert!

Täta, säkra och hållbara tak.