Takläggning med betong- och tegeltak

Betong-och tegelpannor ger din fastighet ett klassiskt utseende och går att få i många olika färger. När vi lägger tak så är det alltid med högkvalitativa takpannor. Vi på 08 tak & plåt kommer gärna och kollar vilket tak som passar bäst på din fastighet. Boka ett kostnadsfritt besök idag!

Behöver du takläggning nu? Tveka inte att kontakta oss!

Takläggning med minst 5 års garanti

Ett tryggt takbyte

Vi tycker att det är viktigt att du som kund upplever att det är enkelt och tryggt att byta tak med oss. Vi vet att en god kommunikation med våra kunder ger lyckade resultat och våra kompetenta takläggare kommer att se till att du blir nöjd med ditt resultat. Vi avslutar alltid våra takarbeten med en gemensam genomgång av taket tillsammans med dig som kund, för att garantera att båda parter känner sig nöjda.

Betongpannor

Betongpannor är det vanligaste takmaterialet i Sverige då de är tillverkade för att klara både kyla och kraftig vind. De tillverkas av en naturlig blandning av sand, cement och vatten och kräver minimalt underhåll.

Lertegel

Tegelpannor är ett naturmaterial som är gjorda av lera som bränts i ugn. Ett takmaterial som är hållbart och dessutom åldras vackert. Är enkelt att sköta och enstaka pannor går lätt att byta ut.

Kontroll och garanti

Våra takläggare är utbildade att göra egenkontroller av takrenoveringen under arbetets gång för att kunna säkerställa att takläggningen håller en hög standard. Egenkontrollen dokumenterar arbetet som utförs och datumstämplas så man enkelt kan gå tillbaka och följa arbetsgången och du erhåller en kopia av kontrollen när takarbetet är färdigt. Vi har 5 års garanti på alla våra takarbeten och garantibeviset skickas ut till dig separat.

Omdömen från våra kunder

Takrenovering Södertälje
5/5

Super nöjd med mitt nya tak. bra kundkontakt.   Samt ett bra pris.

Johan Olsèn

Södertälje

Takläggning Järna
5/5

Kanon utfört arbete är mycket nöjd med allt. Priset, utförandet och kommunikationen.

Birgitta Fredriksson

Järna

Takomläggning Stockholm
5/5

Mycket bra företag snabba tydliga från offert till utförande och ett trevligt bemötande.

Tor Ohlsson

Stockholm

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att göra en offertförfrågan. Vi strävar efter att svara inom 24 timmar. Givetvis är det kostnadsfritt.