Takläggning med papptak i stockholm

Takpapp är det perfekta materialet för platta tak och är dessutom ett billigt alternativ för taket på sommarstugan, garaget eller lekstugan. Vi har bred kompetens inom takläggning med av papptak och goda referenser från våra nöjda kunder i i Stockholm, Södertälje med kranskommuner.

Behöver du papptak nu? Tveka inte att kontakta oss!

Söker du hjälp av duktiga takläggare för läggning av papptak i Stockholm med omnejd har du hamnat helt rätt.

Allt inom papptak

Fördelarna med takpapp är att det går att lägga på låglutande och plana tak samt dess låga vikt som gör att det går att lägga på byggnader som inte inte klarar för tung belastning. Dessutom är det ett prisvärt alternativ för dig som har en mindre budget.

Vi utför både kompletta takomläggningar och takrenoveringar men även membranisoleringar och 2-lagstäckningar av tak. 2-lagstäckningar består av ett övre skikt (ytskikt) och ett undre skikt (underlagspapp), båda baserade på SBS-modifierad bitumen. Två skilda täta skikt ger extremt hög säkerhet mot läckage. Det undre lagret kan även med fördel användas som tillfällig tätning medan resten av taket färdigställs.

Funderar du på att lägga papptak?

Papptak är idag ett väldigt populärt takmaterial på platta byggnader i, framför allt mindre hus, fritidshus och garage. Håller du på att bygga nytt tak? Eller ska kanske byta ut ett gammalt? Om du känner att papptak kanske är något för dig så ställer vi gärna upp med vår expertis när du ska välja takmaterial. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

Vad våra kunder tycker

Takrenovering Södertälje
5/5

Super nöjd med mitt nya tak. bra kundkontakt.   Samt ett bra pris.

Johan Olsèn

Södertälje

Takläggning Järna
5/5

Kanon utfört arbete är mycket nöjd med allt. Priset, utförandet och kommunikationen.

Birgitta Fredriksson

Järna

Takomläggning Stockholm
5/5

Mycket bra företag snabba tydliga från offert till utförande och ett trevligt bemötande.

Tor Ohlsson

Stockholm

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök.
Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.