Takläggning med högkvalitativa plåttak

Ett plåttak går att få i många färger och utföranden och är ett mycket hållbart och lättskött takmaterial. Vi på 08 tak & plåt AB erbjuder kvalitativa plåtarbeten, från små plåtdetaljer till ett helt plåttak. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Behöver du plåttak nu? Tveka inte att kontakta oss!

Plåttak med minst 5 års garanti

Vi hjälper dig med plåtdetaljerna

De flesta fastigheter har detaljer i plåt på sitt tak som till exempel skorsten, fönsterdetaljer och avvattningssystem. Vid en takrenovering är det viktigt att även dessa ses över för att garantera att taket håller tätt överallt. Att ha ett fungerande avvattningssystem är A och O för att skydda fasaden på huset. Vi hjälper dig att se över eller byta ut häng-och stuprör och andra plåtdetaljer så att de fyller sin funktion samtidigt som de följer husets design. Vi kan även hjälpa dig som köpt färdiga lösningar med att skära till och svetsa samman delarna för ett professionellt resultat.

Funderar du på att lägga plåttak?

Plåttak kan fås i olika färger och är lätt att underhålla och har en lång hållbarhet. Några fördelar med plåttak är att det är enkelt och snabbt att installera och vikten är relativt låg. Det är dessutom brandresistent och kan monteras på lutande tak utan större risk för läckage.

Vill du ha ett nästan helt underhållsfritt tak kan plåt vara det självklara valet för dig. Ett väl utfört plåtarbete ger normalt en hållbarhet på ett plåttak på ca 20 år. Våra duktiga plåtarbetare monterar tegelplåt, fasadplåt, bleck, bandtäckning, TRP-plåt och plåtklädnader av skorstenar.

Vad våra kunder tycker

Takrenovering Södertälje
5/5

Super nöjd med mitt nya tak. bra kundkontakt.   Samt ett bra pris.

Johan Olsèn

Södertälje

Takläggning Järna
5/5

Kanon utfört arbete är mycket nöjd med allt. Priset, utförandet och kommunikationen.

Birgitta Fredriksson

Järna

Takomläggning Stockholm
5/5

Mycket bra företag snabba tydliga från offert till utförande och ett trevligt bemötande.

Tor Ohlsson

Stockholm

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök.
Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.