Takläggning med

högkvalitativa plåttak

Vi är en lite mindre och desto mer personlig plåtslagare som erbjuder högsta kompetens och kvalitet inom plåtslageri- och takarbeten. Genom åren har vi fått förtroende av många privatpersoner, företag och organisationer i Stockholm, Södertälje och kranskommuner för uppdrag inom våra specialistområden.

Behöver du plåttak nu? Tveka inte att kontakta oss!

Plåttak med minst 5 års garanti

En bättre plåtslagare

Några av de vanligaste arbetena för våra plåtslagare hör ihop med plåttak och avvattning på hus. Här behövs ofta plåtslageridetaljer för att skydd huset bättre mot vädrets makter. Exempel på sådant som man kan behöva komplettera med är bland annat vindskivor, skorstensskydd, plåtar runt skorsten, hängrännor och stuprör.

Att ha ett fungerande avvattningssystem är A och O för att skydda fasaden på huset. Visst finns det färdiga lösningar för häng- och stuprör, men för att de ska sitta perfekt på din byggnad kan du behöva hjälp med att skära till och svetsa samman delarna för ett professionellt resultat.

Funderar du på att lägga plåttak?

Plåttak kan fås i olika färger och är lätt att underhålla och har en lång hållbarhet. Några fördelar med plåttak är att det är enkelt och snabbt att installera och vikten är relativt låg. Det är dessutom brandresistent och kan monteras på lutande tak utan större risk för läckage.

Vill du ha ett nästan helt underhållsfritt tak kan plåt vara det självklara valet för dig. Ett väl utfört plåtarbete ger normalt en hållbarhet på ett plåttak på ca 20 år. Våra duktiga plåtarbetare monterar tegelplåt, fasadplåt, bleck, bandtäckning, TRP-plåt och plåtklädnader av skorstenar.

Vad våra kunder tycker

Takrenovering Södertälje
5/5

Super nöjd med mitt nya tak. bra kundkontakt.   Samt ett bra pris.

Johan Olsèn

Södertälje

Takläggning Järna
5/5

Kanon utfört arbete är mycket nöjd med allt. Priset, utförandet och kommunikationen.

Birgitta Fredriksson

Järna

Takomläggning Stockholm
5/5

Mycket bra företag snabba tydliga från offert till utförande och ett trevligt bemötande.

Tor Ohlsson

Stockholm

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök.
Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.

Begär kostnadsfri offert!

Täta, säkra och hållbara tak.